Увага! Увага! Конкурс!

Лютий, останній зимовий місяць, дивує нас своїми погодними коливаннями. Але це не заважає панувати в наших групах весні - на підвіконнях - зелено і весело! Весело - тому що там розгортаються події різноманітних казок. Зелено - тому що в цих казках панують живі рослини, від маленького насіннячка з паростком - до дорослої вітамінної рослини, яку діти споживають до обіду.
Все це відбувається в рамках огляду-конкурсу «Город на підвіконні», який проходив в нашому садочку на протязі лютого. А на початку березня буде підбито підсумки і визначено переможців.
Головне - всі завдання виконано, проведено велику роботу по формуванню у дітей уявлень про життя рослин та по закріпленню навичок догляду за рослинами, збагачено розвивальне середовище груп, активізовано співпрацю вихованців, педагогів і батьків у освітньому процесі. А творчий потенціал педагогів виявився безмежним!
Тому - перемагає дружба, творчість, розвиток.  Дружба в колективі, творчість особистості, розвиток наших вихованців. Наснаги всім нам!





















Немає коментарів:

Дописати коментар