Наш день. Група


Гра з лічильними паличками «Вище - нижче». Для цього об’єднали дітей в пари, кожна пара отримує набір лічильних паличок. На поверхні столу з паличок кожен викладає свої сходи ( до 10 сходинок) Далі діють за вказівками вихователя (піднятися по сходах на одну сходинку менше ніж на картці, спуститися на дві сходинки нижче, ніж на картці 7,показую дві картки 3 і 1 , треба піднятися  вгору по сходах, кількість сходинок рівна  сумі цих чисел, показую картку 10 – рухатися вниз на п’ять сходинок, рухатись через сходинку тощо).






Командні змагання:
1. «Лабіринт». На підлозі виклали мотузку у вигляді равлика. Завдання: провести кульку по лабіринту.
2. «Переносимо м’яч». Завдання: по черзі члени команди мають столовою ложкою перенести м’ячик.
3. «Кільцекиди». Завдання: зробити більше влучень.
4. «Зроби драбинку». Завдання: швидше за іншу команду побудувати драбинку.














Посадили город.
Весна — прекрасна пора року, що дарує нам чудову нагоду долучити дітей до праці у природі, розширити їх природничі знання, навчити бачити красу навколишнього світу, любити та берегти його. Навесні можна здійснити з дошкільниками багато цікавої та корисної роботи на ділянці дитячого садка. За умови належної організації така робота не тільки слугуватиме джерелом позитивних емоцій у дітей, а й сприятиме їх інтелектуальному, духовному та фізичному розвитку.












Малюємо дерево.
Мета: Формувати вміння дітей передавати в малюнку нескладні пропорції частин дерева (стовбур високий, товстий; гілки короткі, тонкі). При подальшому розширенні візуально - моторну координацію. Закріплювати навички роботи з образотворчим матеріалом.





Немає коментарів:

Дописати коментар