Група "Веселка": Від рукостискання до обіймів

Як вітаються у різних країнах світу? Вивчати культуру іншого народу – це не тільки корисно і пізнавально, але й надзвичайно цікаво. Це стосується й традицій вітання. Сьогодні практично всі західні європейці вітаються за руку. В арабських країнах чоловіки після рукостискань зазвичай притискають праву руку до серця, таким чином, висловлюючи повагу і дружелюбність. Жителі Латинської Америки зазвичай бурхливо висловлюють свої емоції.Так що, якщо Вас раді тут бачити, крім стандартних рукостискань і поцілунків, чекайте на щирі обійми. У країнах Азії люблять всі ці церемоніальні традиції, і уклін тут до сих пір є невід’ємною частиною повсякденної культури.у Гренландії та Новій Зеландії близькі люди вітаються за допомогою носа! Для цього люди торкаються кінчиками носа один до одного.
А народи Тибету при вітанні показують язика! Традиція сягає корінням у часи правління короля Ланг Дарма, власника чорного язика. Після його смерті народ боявся, що дух короля переселиться в іншу людину.
- вітаються ручки
- уклін
- вітаються язички
- стрибунці
- вітаються лобики
- вітаються носики

Самостійне виготовлення літачків дозволяє розвинути пальці рук дитини, поліпшити концентрацію і навчить включати свою уяву.





Рухливі ігри дають широку можливість для взаємодії дітей між собою. В іграх складаються і проявляються їхні уподобання, ставлення до різних рухових завдань тощо.









Немає коментарів:

Дописати коментар