Знайомі обличчя? Це - "Веселка"!

День святого Валентина – це свято не тільки для дорослих. Адже перші почуття любові часто відвідують серця наших малюків ще у дитячому садочку. З нагоди цього свята наші вихованці, під керівництвом вихователів, для своїх рідних та друзів виготовляють «Валентинки».



Гра «Ми їдемо до магазину». Діти стають один за одним, тримаючи того, хто попереду за боки і так пересуваються по групі, промовляючи «Ми йдемо до магазину, там робитимемо покупки». За сигналом діти зупиняються, а ведучий показуючи картку просить перелічити все, що можна купить в цьому магазині.




Гра «Покажи». Одні діти показують предмети меблів за допомогою частин тіла,  інші діти відгадують.









Гра «Опиши предмет?». У ході виконання цього завдання дитина тренується описувати предмет за допомогою прикметників  (характерні риси: колір, розмір, різні спеціальні якості).






Малювання - найбільш природний і захопливий вид діяльності дошкільників, у якому вони реалізують потребу самовираження, формують естетичний смак, відчуття гармонії, розширюють кругозір, розвивають творчі здібності, дрібну моторику рук, художнє сприйняття життя, уяву.















Немає коментарів:

Дописати коментар