Літні тези: сонце, повітря, вода і вітаміни

Сонце. Приймаючи сонячні ванни, дуже важливо не перестаратися. І ми не забуваємо про капелюшки, тому що саме їх відсутність найбільш вагома причина теплового удару.
Повітря. Важливе правило літа - повітря мало не буває! Тому, як тільки поснідаємо - відразу на прогулянку! Спостереження, спортивні вправи, рухливі ігри, розповідання казок, тематичні бесіди, творчі заняття - все на свіжому повітрі!
Вода. Шкода, що на території дитячого садка немає моря чи річки, зате є шланг для поливу рослин і зволоження ділянки, достатня кількість питної води, ємність і іграшки для ігор з водою і можливість творчого втілення ідеї «Лісове озеро».
Вітаміни. Це один з найцінніших і доступних подарунків літа. Фрукти і овочі обов'язково присутні в нашому щоденному меню. А ще обмін думками про правильне харчування, вітаміни, про те, як організувати життя без хвороб, сформувати корисні звички. І, як підсумок, творча робота!

Колектив «Кораблика» намагається все передбачити, щоб наші вихованці провели літо з користю і тоді найкращою нагородою нам в новому навчальному році стане стійкий імунітет, висока працездатність і відмінні емоції дітвори!

Немає коментарів:

Дописати коментар