Тиждень безпеки в дитячому садочку

Сьогодні ввечері всі батьки вихованців "Кораблика" на питання "Як пройшов твій день у дитсадку?" - почують однакову інтригуючу відповідь: "До нас приїжджали справжні пожежники на справжній пожежній машині!"
Ні, не хвилюйтесь, мами й тата! Нічого страшного не відбувалось! Ця подія стала заключною в низці заходів Тижня безпеки. На протязі тижня весь садок вчився берегти життя та фізичне і психічне здоров'я своє і оточуючих від вогню, в транспортних перипетіях, на природі, в ситуаціях "один вдома" та "я заблукав". Ми слухали розповіді і казки, дивились відеофільми та мультфільми, грали, знаходили рішення в проблемних ситуаціях, виготовляли поробки і малювали - жили насиченим життям!
Маленькі фотозвіти кожної групи можна побачити, якщо перейти за посиланнями в кінці замітки.
А тепер про сьогоднішню подію. Ми познайомились з рятівною командою пожежної машини №8 з пожежної частини №15 Комунарського району. Пожежники розповіли про небезпеку, яка виникає при пустощах з вогнем; розказали (і показали) про устрій пожежної машини; продемонстрували, як працює брандспойт на пожежному рукаві та вогнегасник; познайомили з бойовим одягом та шоломом пожежного, а також продемонстрували, як працює проблисковий світловий та звуковий сигнал. А потім всі бажаючі могли приміряти захистний шолом і сфотаграфуватись із сміливими пожежниками.
День пройшов не дарма!












































































































Немає коментарів:

Дописати коментар