Між Інтернетом і реальністю

В Запоріжжі відбувся Другий Міжнародний педагогічний саміт "Система медіаосвіти як фундамент розвитку і консолідації громадянського суспільства" – знакова подія для освітян нашого міста. Протягом 9-10 квітня освітяни з різних країн світу обговорювали нагальні питання зі сфери освіти у сучасних реаліях. 
Однією з ключових тем, яку піднімали в рамках саміту, стало питання медіа безпеки, захисту дітей від негативного медіа впливу та медіаманіпуляцій в світової мережі. Адже питання про те, як навчити дітей правильно користуватися онлайн-ресурсами, обирати головне та не поринати з головою у віртуальне життя, є актуальними не лише для батьків, а й для педагогів. Тож медіаосвіта і консолідація громадянського суспільства стали основними тезами другого Міжнародного педагогічного саміту. 
Учасниками заходу стали не лише українські педагоги, а й гості з інших країн — Польщі, Франції, Ізраїлю та Америки. Цікаві спікери, різноманітні воршопи, нові ідеї - все це дає поштовх до створення позитивного інформаційного поля навколо системи освіти в цілому.
За матеріалами Телеканал TV5








Немає коментарів:

Дописати коментар