Ой, весела в нас зима... Група "Веселка"

Зима - одне з улюблених пір року дітвори. Прогулянка для дошкільнят завжди свято, а зимова прогулянка - свято подвійно. Прогулянка в дитячому саду взимку не тільки прекрасний час для розваг на відкритому повітрі, а й чудовий спосіб оздоровлення.
Перебування дітей на свіжому повітрі має велике значення для фізичного розвитку дошкільника. Прогулянка є першим і найбільш доступним засобом загартовування дитячого організму. Вона сприяє підвищенню його витривалості і стійкості до несприятливих впливів зовнішнього середовища, особливо до простудних захворювань. Рум'яні щічки, блискучі оченята і відмінний настрій - такий результат прогулянок узимку.










Інтелект - карта стає невід’ємною складовою освітнього процесу, адже вона сприяє інтелектуальному пошуку і розвитку, виробленню нових систем поглядів, забезпечує реалізацію засад інтегрованої освіти, відображаючи системність і цілісність знань, покращує запам’ятовування і обробку інформації дитиною, унаочнює матеріал, що пропонується до вивчення та засвоєння, є своєрідною технікою мислення та засобом творчого розвитку дошкільника.











Як ми будували Сонячне місто












Немає коментарів:

Дописати коментар