Фотовернісаж. Група "Веселка"


Основна ціль проведення Тижня безпеки життєдіяльності – практична перевірка здатності дітей грамотно і чітко діяти з метою захисту свого здоров’я та життя у стандартних та надзвичайних ситуаціях.




День Італії. Знайомились із країною Італія, її природою, символікою, національним вбранням, слухали італійську музику, вивчили слова привітання та подяки, і малювали піццу 🍕






Рольова гра "Помічники". Наші діти найкращі помічники.









Розігрування казки "Про трьох поросят". Закріпили художні вміння дітей створювати образи за допомогою засобів театралізованої діяльності.









Гра "Не розказую, а показую". Діти по черзі відтворюють професійні дії людей.


Вправа на включення  "Вуха слухають". Діти виконують різні завдання (розклали олівці за розміром, за формою, за вподобанням тощо).Ця вправа привчає дітей бути уважними до слова.



На початку занятия для заняття напруги і зацікавлення дітей пропонуємо вправи на включення "Робимо ранок": діти лягають на килимок, по черзі називають дії пробудження і показують, як саме вони це роблять. В кінці робимо висновок, що вранці і впродовж дня ми робимо послідовно дії для нашого здоров'я.



Ігрова вправа"Увага". Діти розбирають кубики, вихователь дає команду, в якій послідовності мають пошикуватися діти за кольором кубиків, кожного разу змінюючи комбінацію кубиків.



Починаємо заняття зі вступної вправи "Шикуймося по порядку", яка налаштовує дітей на спільну роботу, допомогає зосередитися.







Немає коментарів:

Дописати коментар